Workshops

Door mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang kan ik een avond (of dagdeel) vullen met alles wat maar met een gezonde kinderopvang te maken heeft. Ben jij op zoek naar een passende workshop voor jou medewerkers? Ik denk graag met je mee en samen tillen we deze avond naar een gezond niveau.

Supermarktsafari

Samen gaan we op pad naar de supermarkt en doen we jouw wekelijkse boodschappen. Ik neem je mee in de alternatieven die in je karretje zitten. Je ontvangt van mij een boodschappen lijst met daarop jou alternatieve keuzes.

Inspiratiesessie / workshops Gezonde Leefstijl

Tijdens een bijeenkomst van 1-1,5 uur, neem ik je mee in de wereld van (on)gezonde keuzes. We doen een korte supermarktsafari, ik vertel je wat suikers doen in je lijf, hoe je dat stemmetje in je hoofd kan laten verdwijnen, waarom je bv een appel beter mét schil kunt eten en we proeven van een heerlijk gezonde wafel. Kortom, je vertrekt met veel informatie en het recept van die heerlijke wafel.

Verzorging van gezonde lunches

Op locatie voorzie ik jouw medewerkers, vriendinnen of familie van een heerlijk gezonde lunch. Een lunch die ook thuis makkelijk te maken is. Optioneel geef ik voorlichting voorafgaand aan de lunch over een gezonde leefstijl en wat de meerwaarde is van de producten die je tijdens de lunch gaat proeven.